olapexOlaplex

De producten van Olaplex behoren tot de meest innovatie haarproducten van dit moment.  Olaplex is speciaal ontwikkeld om beschadigd, droog en futloos haar te herstellen. De Olaplex behandeling kun je in de kapsalon laten uitvoeren voorafgaand aan een chemische behandeling, bijvoorbeeld kleuren. Olaplex heeft daarnaast producten ontwikkeld voor thuisgebruik, zodat jij ook zelf je haar optimaal kunt verzorgen tussen je bezoeken aan de salon.

Wat is Olaplex?

Olaplex is een uitvinding van twee deskundige scheikundigen: Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij ontdekten een chemische verbinding die slechts uit één ingrediënt bestaat en geen siliconen of olie bevat. Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken. Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing om beschadigd, droog en futloos haar weer in topconditie te brengen. Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen. Olaplex maakt het haar sterker dan ooit tevoren! Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Olaplex behandeling

Olaplex bestaat uit verschillende nummers en het is niet gek als je je afvraagt: hoe moet ik Olaplex gebruiken? Olaplex heeft 8 producten die samen een complete behandeling vormen. Stap 1 en 2 vinden plaats in de salon. De andere producten van Olaplex vormen een thuisbehandeling waarmee eenvoudig futloos en beschadigd haar behandeld kan worden.

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Dit is een primer die zorgt voor een intensiever herstel van het haar. Deze is geïnspireerd op de professionele salonbehandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt doen. Het beschermt het haar tegen schadelijke invloeden. Aan te raden is om de No. 0 te gebruiken in combinatie met de No. 3 om het haar intens te herstellen.

Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment

Deze wereldwijde bestseller is een thuisbehandeling die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt. Het verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te herstellen. De Olaplex 3 is een soort masker die je laten intrekken op handdoek droog haar, daarna was je je haar met shampoo en verzorg je het met conditioner.

Olaplex No. 4 Shampoo 

De Olaplex No. 4 is een voedende en herstellende shampoo geschikt voor ieder haartype. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. Het product is veilig om te gebruiken op gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert. Het product heeft een hoog concentratie gehalte, dus je hebt er maar weinig van nodig.  

Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo

Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo reinigt het haar intensief zonder het uit te drogen. Het verwijdert ophoping van vuil, productresten en andere residuen uit het haar. Ophoping zorgt ervoor dat je haar sneller breekt of uitvalt. Door het haar te onderhouden met een Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo houd je je haar gezond.

Olaplex No. 5 Conditioner

Deze conditioner maakt het haar glanzender en gezonder na ieder gebruik. Het is een voedende, herstellende conditioner geschikt voor ieder haartype. De perfecte aanvulling om te gebruiken na de Olaplex No. 4.

Olaplex Shampoo & Conditioner

Olaplex No. 6 Bond Smoother Styling Crème

Deze leave-in styling crème is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. De No. 6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. De crème is geschikt voor alle haartypes en hoeft niet te worden uitgespoeld.

Olaplex No. 7 Bonding Oil

De No. 7 Bonding Oil is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. Deze olie zorgt niet alleen voor glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. Tevens kan het product ook worden gebruikt als hittebeschermer, voordat je aan de slag gaat met hittetools. Een gouden duo binnen het Olaplex assortiment is de No. 6 en 7. Meng een paar druppeltjes olie met de Olaplex No. 6 voor prachtig glanzend haar.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask

Dit hooggeconcentreerde haarmasker van Olaplex herstelt beschadigd haar en maakt het weer gezond en sterk. Dit 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar en geeft het meer body. Het is geschikt voor alle haartypes, en door de luchtdichte flacon wordt er geen druppel verspild.

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Een nieuw product van Olaplex! Een haarserum dat het haar beschermd tegen schade van buitenaf en hitte van hittetools en zal zorgen voor een zijdezachte finish en glans. Daarnaast breng je gemakkelijk je krullen er mee in modellen en is het geschikt voor alle haartypes en texturen. 

Bestaat er ook Olaplex zilvershampoo?

Met de komst van Olaplex 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is de eerste Olaplex zilvershampoo een feit! Deze shampoo is ideaal voor licht tot medium blond haar, highlights en grijs haar. De Olaplex No.4P shampoo bevat paarse pigmenten die gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren.Meer in deze categorie: Mediceuticals